Select Page

Dora Thorhallsdottir – terapeut, komiker og foredragsholder

Dora Thorhallsdottir ble født i Reykjavik i 1973. Hun har blant annet allmennlærerutdannelse fra Høyskolen i Agder, utdanning som familieterapeut fra Kempler Instituttet i Danmark, samt mastergrad i kommunikasjon (journalistikk) fra Sheffield University.

Thorhallsdottir er kanskje mest kjent som standup-komiker, og har turnert landet rundt med forestillingene sine. Showene «Det var ikke sånn det skulle bli» og «Familiegreier» ble godt tatt imot av både kritikere og publikum, og som komiker har hun blitt nominert til ulike priser.

 

Med humør som virkemiddel

Thorhallsdottirs foredrag inneholder derfor gode porsjoner humor og personlighet, noe som gjør at informasjonen fester seg lettere hos tilhørerne. Hun bruker egne erfaringer som fundament, og forklarer om viktigheten av gode relasjoner både hjemme og i arbeidslivet.

Som grunnlegger av EQ Institute tilbyr hun alternativ behandling (i grupper og individuelt), EQ-barnehager, utdanning innen terapi, kurs og foredrag. Per dags dato har instituttet avdelinger i Oslo, Bergen og Stavanger.

Vil du at Dora skal inspirere deg og din bedrift?

Med en god dose humor, livlighet og kunnskap holder Dora Thorhallsdottir foredrag om relasjonsbygging til både andre og en selv, på en måte som fenger og engasjerer tilhørerne.

Ulike foredrag

Med erfaring fra flere ulike felt byr Dora Thorhallsdottir på lærerike og underholdende foredrag som gagner både enkeltpersoner og bedrifter.

I «Relasjonspodden» kan du høre henne gi svar på lytteres spørsmål om hvordan du kan bedre selvfølelsen din, hvilket også er tema i foredraget «Bobler». «Relasjoner med barn» er et foredrag ment for bedrifter og personer som jobber med barn, mens «God stemning» er skreddersydd for dem sliter med sine personlige relasjoner.