Select Page

Inspirasjon og konkrete redskaper om å skape bedre relasjoner til andre

Dora er en livlig og sprudlende foredragsholder med en naturgitt evne til å holde på publikums oppmerksomhet.

Morsomt. Fikk mye å tenke på

Noen tilbakemeldinger: Morsomt. Fikk mye å tenke på, reflektere over egen væremåte. Hun er god på å formidle. Godt med påfyll. Det er lett å høre på henne, faglig stoff formidles på en måte som er lett å forstå. Glødende og energisk 

Anne Lise Rydal, Daglig leder

Lillehagen FUS Barnehage

Dora er ekte, ærlig og leverte et show som traff allei salen

Dora leverte til de grader og var utrolig profesjonell og personlig i sin fremføring både som konferansier og foredragsholder. Dora er ekte, ærlig og leverte et show som traff ALLE i salen. Dora er i tillegg veldig tilpasningsdyktig, løsningsorientert og kom med gode innspill før og underveis. Terningkast seks! 

Hanne Hansen, Administrerende ansvarlig

Infotjenester AS

Flott mix av fag, informasjon, humor og alvor.

For oss ble det en fin mix av foredrag og show, Dora snakket med oss på forhånd om planene. Det ble veldig godt tatt i mot av salen. Flott mix av fag, informasjon, humor og alvor. Mye latter og tårer, og nesten trampeklapp etterpå. ????

Lill Johansen, Øk.- Og Adm.leder

Akan kompetansesenter

Dora Thorhallsdottir som foredragsholder og hva hun snakker om

Med klar stemme og kroppsbruk engasjerer hun tilhørerne i det aktuelle temaet, i tillegg til å benytte seg av visuelle virkemidler. Relasjonsbygging er et bredt felt det kan sies mye om, og Dora formidler en hel del informasjon i løpet av et foredrag.

God stemning

 • Er det mange konflikter på jobben? Tisking og hvisking i korridorene? Blir det dårlig stemning når det oppstår uenigheter? Eller sliter du på hjemmebane i dine nærmeste relasjoner?
 • «God stemning» er et foredrag som gir konkrete redskaper til hvordan du kan skape bedre relasjoner til andre.
 • Dora snakker blant annet om hvorfor vi er så redde for konflikter, hvorfor det er skummelt å si noe som er viktig for deg på grunn av reaksjonen du får og hvordan du blir kvitt selvkritikeren.
 • Hun snakker også helt konkret om hva som skal til for å få et bedre arbeidsmiljø.
 • Foredraget er i tillegg svært underholdende og formidles på en personlig og morsom måte.

Relasjoner med barn

 • Ønsker du en nær, ærlig og tillitsfull relasjon med barn? Ønsker du å møte barn på en slik måte at masing og kjefting blir overflødig?
 • Foredraget gir deg redskapene og tenkningen som kan hjelpe deg til å møte barn på en likeverdig, men ikke likestilt måte. Du får svar på hva det innebærer, hvorfor det er verdifullt for barna og helt konkret hva du kan gjøre.

 • Foredraget tar blant annet opp temaer som, 1) Hvordan møte barn slik at de får det godt med seg selv og andre?, 2) Hvordan kan vi som voksne være tydelige på våre grenser og behov, uten at barnet føler seg avvist?, og 3) Hvordan få en nær og åpen relasjon med barn?

 • Foredraget bygger på tenkningen fra boken «Relasjoner med barn» skrevet av Herdis Palsdottir, og er holdt for over 90.000 personer.
 • Foredraget passer fint for bedrifter, organisasjoner og personer som jobber med barn, eller på for eksempel et foreldremøte.

Bobler

 • Sammen med kunstneren, gründeren og søsteren Bjørg Thorhallsdottir holder Dora et humoristisk, inspirerende og livgivende underholdningsforedrag om å tørre å ta hele deg selv i bruk.
 • Dora og Bjørgs lykkebobler handler om verktøyene de har tilegnet seg for å kjenne på glede i sorg og for å se hvor fantastisk mye det er å lære når vi mislykkes.
 • Søstrene har fokus på hvordan du får mer tro på deg selv og å inspirere til å vekke motet i deg for å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta.
 • Dora gir deg konkrete redskaper til hvordan du kan skape bedre relasjoner til andre.

 

Hva får man igjen for et foredrag av Dora Thorhallsdottir?

Enten temaet er relasjon med barn, voksne eller med en selv, innehar Dora nok kunnskap til å få fram de viktigste poengene i tillegg til å komme med konkrete eksempler.

Derfor kan hun også tilpasse seg det tilhørergruppen er spesielt opptatt av, samt svare på spørsmål som måtte dukke opp.

Dora blander humor og alvor i en perfekt blanding i sine foredrag, noe som gir det hele en ekstra underholdningsverdi.

Med Dora Thorhallsdottirs hjelp får du og bedriften din verdifull kunnskap om relasjonsbygging, med fokus på momenter som arbeidsmiljø, kommunikasjon, relasjonsforståelse og selvfølelse.